Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#تمکن مالی
#سابمیت
#تمکن مالی

سلامببخشید دکتری فول فاند پذیرش بگیریم برای ویزا بازم تمکن مالی میخواد؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

آیا دارایی موجود در بورس تمکن مالی برای fsw محسوب میشه یا خیر؟
2021-08-29 12:46:00 #Canada [تمکن مالی] مهاجرت

درباره express entry داشتم من تقریبا یک هفته مهلت دارم که مدارک را تکمیل کنم و سابمیت کنم ولی هنوز متاسفانه منتظر گرفتن گواهی عدم سوپیشینه هستم آیا باید دعوتنامه رو withdrawal کنم یا راه دیگه ای هست که بتونم بعدا مدارک رو بفرستم
2021-08-30 10:52:00 #Canada [گواهی عدم سوپیشینه] مهاجرت

برای بایو چطور میشه نوبت گرفت قبل از سابمیت میشه نوبت ها رو چک کرد؟
2021-08-31 07:11:00 #Canada [سابمیت] مهاجرت

اگر در مدت زمان 60 روز نتونم مدارک اکسپرس رو سابمیت کنم، چه اتفاقی می افته؟
2021-08-31 12:29:00 #Canada [اکسپرس] مهاجرت

درباره express entry داشتم من تقریبا یک هفته مهلت دارم که مدارک را تکمیل کنم و سابمیت کنم ولی هنوز متاسفانه منتظر گرفتن گواهی عدم سوپیشینه هستم آیا باید دعوتنامه رو withdrawal کنم یا راه دیگه ای هست که بتونم بعدا مدارک رو بفرستم
2021-08-30 10:52:00 #Montreal

غیر مرتبط به سوال قبلی هم داشتم استاد بزرگوار بنده در صورتی که از کشور دیگه ای به غیر از کانادا در حساب بانکی کاناداییم پول دریافت کنم آیا باید مالیات پرداخت کنم؟ این پول ممکنه هدیه و یا حقوق باشه.
2021-09-04 21:48:00 #Montreal

با یعنی برای اپلای کردن علاوه بر مبلغ پولی که توی حساب بانکی داریم باید حتما زمین یا خانه ای به اسم خودمان هم ارائه بدهیم؟
2021-08-30 15:56:00 #Montreal

دوستان برای یونی اسیست باید مدارک کپی برابر اصل و تایید شده ویزامتریک رو پست کنیم؟؟یا همینجوری میتونیم بعد از اینکه ترجمه کردیم و مهرهارو گرفتیم جور دیگه به جز ویزامتریک کپی برابر اصل بگیریم و پست کنیم؟؟واینکه جای دیگه ای برای کپی برابر اصل کردن وجود داره یا نه به جز ویزا متریک که طول میکشه تا نوبت بده????♂️ممنون میشم اگر جواب بدین
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 #Montreal